Startsida | Steg 1: Ordna bostad | Steg 2: Innan flytt | Steg 3: Nyinflyttad | Steg 4: Vardagstips

Kul extrajobb & spartips | Länkvänner | Om sidan

 


KONTAKTA FLYTTAGUIDEN

Har du tips/synpunkter på guiden eller hemsidan? Har du haft nytta av guiden? Tycker du att något saknas? Är du intresserad av något samarbete?

Hör gärna av dig!

E-post:
info@dp.eu


OM FLYTTAGUIDEN

FLYTTAGUIDEN startades vid årsskiftet 2006/2007 under namnet "DIN GUIDE - Flytta hemifrån" av Niklas Elofsson, då juridik- och ekonomistuderande i Uppsala. Sedan dess har guiden ökat kraftigt i popularitet och idag har sidan tusentals unika besökare varje månad som får tips & råd!

Guiden syftar till att ge konkreta tips och vägledning till personer som ska flytta till en ny bostad, i synnerhet de som flyttar hemifrån första gången. FLYTTAGUIDEN:s målsättning är att innehållet ska hålla en hög nivå och synpunkter tas därför tacksamt emot om du upptäcker eventuella brister eller fel.


LÄNKA TILL FLYTTAGUIDEN

Du får givetvis länka till FLYTTAGUIDEN, exempelvis genom nedanstående textlänk. Om du har en vettig hemsida/blogg så kan du bli länkvän, klicka här för att få veta mer!

HTML-koden för textlänk är:

<a href="http://www.flyttaguiden.se/" target="_blank">FLYTTAGUIDEN - Den stora guiden för alla som ska flytta och flytta hemifrån</a>


UPPHOVSRÄTT

Hela guiden/hemsidan och dess bilder är skyddade av upphovsrätt enligt upphovsrättslagen. Det är tillåtet att citera och referera till FLYTTAGUIDEN, men glöm inte att ange källan. Däremot är det inte tillåtet att kopiera innehållet utan upphovsrättsinnehavarens uttryckliga samtycke.


ANSVARSFRISKRIVNING

FLYTTAGUIDEN och de råd/tips som ges på hemsidan syftar till att vara en översiktlig vägledning av allmän karaktär och ska därför inte ses som professionell rådgivning. FLYTTAGUIDEN tar inget ansvar för agerande utifrån hemsidans innehåll.

 

 


 

Statistikpartner

 Statcounter


Affiliateparters

Affiliator

Double 

TradeDoubler  


Webbhotell

Awardspace


Domänleverantör

IIS (.se)


PageRank

Google PageRank Checker

 

(C) FLYTTAGUIDEN 2006-2012

website
metrics